Nieuwe schoudertassen van Lowepro

Degreef & Partner, de Nederlandse importeur van Lowepro, heeft de Event Messenger-serie bestaande uit 3 schoudertassen geïntroduceerd. De tassen uit de serie zijn geschikt voor de nieuwste cameramodellen. De serie bestaat uit de Event Messenger 100, 150 en 250. De verschillende modellen zijn vanaf begin mei leverbaar in de kleur Mica.

De tassen zijn zo ontworpen dat je er gemakkelijk mee door een drukke menigte kunt manoeuvreren. Hierdoor zijn ze bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld trouw- en concertfotografen. Ieder model uit de serie heeft naast een klittenbandsluiting ook een ‘stille’ sluiting zodat de ceremonie of het optreden niet verstoord wordt.

De Lowepro Event Messenger 100 is bedoeld voor een compacte spiegelreflexcamera of compacte systeemcamera met 1 à 2 lenzen plus een compacte flitser en persoonlijke accessoires. De Lowepro Event Messenger 150 heeft een grotere capaciteit, waardoor zelfs 2 à 3 lenzen kunnen worden meegedragen (waaronder bijvoorbeeld een 70-200 f/2.8) en biedt daarnaast ook ruimte voor een tablet. Lowepro Event Messenger 250 is geschikt voor een professionele spiegelreflexcamera met 3 tot 4 lenzen, een flitser, persoonlijke accessoires en een laptop (max. 13”).

De Lowepro Event Messenger 100, 150 en 250 hebben een adviesprijs van respectievelijk 59 euro, 69 euro en 85 euro. Kijk voor meer informatie op www.degreef-partner.nl of  www.lowepro.com.

Geef een reactie