Keuze van de maand: GorillaPod en Nest professioneel statief

1 augustus 2018
Keuze van de maand: GorillaPod en Nest professioneel statief

Joby GorillaPod SLR Zoom statief met BH-1 Ball Head

Het Joby GorillaPod SLR Zoom statief met BH-1 Ball Head heeft stevige en buigzame statiefpoten voor een stabiele steun voor je spiegelreflexcamera. Alle spiegelreflexcamera’s en videocamera’s passen erop en het is mogelijk om je eigen statiefkop er op te bevestigen. Het statief kan ondanks de geringe afmetingen een gewicht van drie kilo dragen. In tegenstelling tot de traditionele een regenpijp, maar ook aan de rugleuning van een stoel of aan de handgreep van een kast kan prima.

Het bijgeleverde balhoofd is speciaal ontwikkeld voor dit statief, maar kan ook worden gebruikt met andere statieven. Het balhoofd geeft je de mogelijkheid om de camera snel en eenvoudig te roteren.

Nest Professioneel Statief NT-6294AK + Balhoofd

Het Nest Professioneel Statief NT-6294AK + Balhoofd is een professioneel aluminium statief. In tegenstelling tot traditionele statieven is de Nest gefabriceerd met het nieuwste CNC-proces. Dat betekent dat de onderdelen uit één stuk aluminium zijn gemaakt. Dit zorgt voor een betere pasvorm van de onderdelen en voor een betere sterkte en stabiliteit. De Nest NT 6294AK heeft een geïntegreerde monopod die gemakkelijk  los te koppelen is. Het gepatenteerde QLS locking systeem zorgt voor een snelle hoogte- en hoekverstelling van de poten. Daarnaast is de Nest NT- 294AK voorzien van een stijlvolle blauwe coating en een ophanghaak met springveer om de cameratas of andere items aan op te hangen.

Nest Professioneel Statief NT-6294AK + Balhoofd

 

We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken en het gebruik te meten. Meer informatie.

Accepteren