Must-haves: tubeset en professioneel statief

12 april 2018
Must-haves: tubeset en professioneel statief

Caruba Extension Tube Set

Deze Caruba Extension Tube set bestaat uit drie tussenringen die afzonderlijk van elkaar te gebruiken zijn, maar ook gecombineerd kunnen worden. De tussenringen hebben geen optische elementen, waardoor het mogelijk is om onderwerpen groter én van dichterbij in beeld te brengen, zonder dat de kwaliteit van het beeld verandert. De tussenringen hebben een chromen vatting en zijn compatibel met diverse merken objectieven. Opties zoals autofocus en TTL lichtmeting blijven gewoon werken. We raden wel aan om handmatig scherp te stellen, omdat de scherpte erg nauw luistert.

Nest Professioneel Statief NT-6294AK + Balhoofd

Het Nest Professioneel Statief NT-6294AK + Balhoofd is een professioneel aluminium statief. De Nest NT 6294AK heeft een geïntegreerde monopod die je gemakkelijk kunt loskoppelen. Het gepatenteerde QLS locking systeem zorgt voor een snelle hoogte- en hoekverstelling van de poten. Daarnaast heeft de Nest NT-6294AK een stijlvolle blauwe coating en een ophanghaak
met springveer om de cameratas of andere items aan op te hangen. Deze set wordt geleverd inclusief een balhoofd met geïntegreerde waterpas, die een draagkracht heeft van maximaal 15 kilo. Deze is gemaakt van een aluminiumlegering die ook gebruikt wordt in de luchtvaarttechniek.

Nest Professioneel Statief NT-6294AK + Balhoofd

We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken en het gebruik te meten. Meer informatie.

Accepteren