Toffe gadgets: Phantom 4 drone en Leofoto statieven

7 maart 2018
Toffe gadgets: Phantom 4 drone en Leofoto statieven

Fotograferen gaat gewoon niet zonder de nodige accessoires. We zetten hier een aantal leuke en handige gadgets op een rij waarmee je je fotografiepassie nog leuker maakt.

DJI Phantom 4 drone – Chinese New Year Edition

Deze bijzondere editie van de Phantom 4 is door DJI speciaal ontworpen voor het Chinese Nieuwjaar. Deze drone vliegt en filmt zelfstandig. Diverse sensoren en camera’s in de body stellen de Phantom 4 in staat om objecten te herkennen, volgen en ontwijken. Via een app op je smartphone of tablet tik je op een punt op het scherm, waarna de quadcopter er zelf heen vliegt. De hoofdcamera legt video’s vast in volwaardig 4K. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een sportstand, waarin sneller gevlogen kan worden. De maximale snelheid is 72km/u en DJI raadt deze stand alleen aan voor gevorderde gebruikers.

Leofoto statieven

Een degelijk en professioneel statief van carbon hoeft niet duur te zijn. LeoFoto maakt al ruim tien jaar goede statieven voor een betaalbare prijs. De statieven van Leofoto zijn gemaakt van tienlaags carbon. Hierdoor zijn de statieven extreem stevig en stabiel en kunnen sommige tot wel vijftig kilo dragen. De poten zijn uit te schuiven met een Twistlock-systeem en bevatten geen losse onderdelen. Hierdoor zijn ze gemakkelijk schoon te maken. De onderdelen van de statieven zijn gemaakt van CNC lichtgewicht aluminium. De Ranger-serie is de nieuwste toevoeging aan het assortiment en is perfect voor luxe systeemcamera’s.

Leofoto statieven

De Mountain-serie kenmerkt zich door de verwisselbare statiefplaat, het ontbreken van een middenzuil en extreme stevigheid. De Traveler-
serie bestaat uit zowel carbon als aluminium statieven die stuk voor stuk licht van gewicht en compact mee te nemen zijn. De statieven uit de Armour-serie hebben een verwijderbare poot die ook als monopod gebruikt kan worden. Last but not least is er nog de universele Hiker serie, met een middenkolom die ondersteboven geplaatst kan worden voor macro-opnames. Leofoto is verkrijgbaar via veertig geselecteerde dealers in de Benelux (o.a. bij CameraNU.nl en Kamera Express).

We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken en het gebruik te meten. Meer informatie.

Accepteren