Waarom je met deze smartphone de mooiste foto’s maakt

22 juli 2021
Waarom je met deze smartphone de mooiste foto’s maakt

Je herkent het vast wel. De foto die je hebt gemaakt is net te donker, of de kleur komt niet goed over, omdat je smartphone niet ver genoeg kan inzoomen of trillingen onvoldoende compenseert. Het gevolg is een wazige en onduidelijke foto waarop de belangrijke details net niet te zien zijn. In ieder geval geen foto’s die je wilt doorsturen of op social media wilt plaatsen.

Met een minder goede foto komt de boodschap moeilijker over. De kleur is immers net niet goed, de details zijn verdwenen en het beeld is niet scherp genoeg. Als je hier last van hebt is de kans groot dat je jezelf oriënteert op een nieuwe smartphone met een nieuwe en betere camera.

De beste smartphone camera van dit moment

De ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie, camera’s en internet gaan ontzettend snel. En dat is fijn, want nu zijn er steeds meer smartphones met één of meer goede camera’s. Een van de beste smartphone camera’s van dit moment is de Apple iPhone 12 Pro Max. Verkrijgbaar in vier verschillende trendy kleuren en uitgevoerd met een Ceramic Shield aan de voorkant en een roestvrijstalen design aan de achterkant. Dit toestel is iets zwaarder en oogt solide, maar is wel vier keer beter bestand tegen schade door stoten en vallen. Het grootste pluspunt zijn de drie camera’s. Een hoofdcamera, een groothoekcamera en een telelenscamera die 2 ½ keer optisch vergroot. De hoofdcamera heeft een grote sensor inclusief automatische stabilisatie. Dit zorgt ervoor dat foto’s die worden gemaakt met dit toestel scherper zijn en meer details laten zien.

De iPhone 12 Pro Max, voor de beste selfies en filmpjes

Plaats je veel foto’s op social media, dan weet je waar je op moet letten als je een portret of een selfie van jezelf wilt maken. Je let op het licht, je houding, en niet te vergeten de achtergrond. Kies je voor een iPhone 12 Pro Max, dan zul je merken dat het maken van selfies en portretten een stuk eenvoudiger is geworden. De LiDAR‑scanner in dit toestel zorgt er namelijk voor dat contouren, lichtsterkte en afstanden veel makkelijker worden herkend. De camera kan daardoor het beeld snel en automatisch scherpstellen (als je een foto maakt) of volgen als je besluit om een filmpje te maken. Natuurlijk kun daarna de beelden nog bewerken of markeren als je dat wilt. De kans dat je portret, selfie of overzichtsfoto goed lukt, is met deze iPhone in ieder geval een stuk groter geworden!

Smartphone combineren met sim only

Wanneer je niet wilt betalen voor een relatief duur abonnement vanwege de kosten van de smartphone die er aan vast zit, is een sim only misschien iets voor jou. Bij een sim only abonnement koop je een simkaart die je in iedere gewenste simlockvrije mobiel kunt stoppen. Dit kan dus een nieuwe smartphone zijn, maar ook modellen die tweedehands of refurbished zijn. De overweging is dus een goedkoop abonnement en het zelf regelen van een telefoon, of een duur abonnement waarbij een telefoon is inbegrepen. Vergelijk deze sim only opties bijvoorbeeld bij hollandsnieuwe.

We gebruiken cookies om deze website goed te laten werken en het gebruik te meten. Meer informatie.

Accepteren